Linkedin Blog a Szakmai, Üzleti Közösségi Médiáról - magyarul | Bánki Tamástól

A Szakértői Hozzájárulás

2024/01/10. - írta: BankiTamas LinkedIn-Kepzes.hu

Legyél Top Voice a Linkedinen

Szakértői nézőpontod

A Linkedin mesterséges intelligenciát (MI = AI) alkalmaz a tartalom generálására olyan témákban, mint az értékesítés, marketing és közösségi média. Hozzáadhatod a saját Szakértői nézőpontodat az így létrejött cikkekhez, válaszolva egy felhívásra és megosztva gondolataidat és szakértelmedet.

Top Voice

Minél többet járulsz hozzá, annál valószínűbb, hogy egyszer csak megszerzed a "Top Voice" jelvényt, ami a Linkedin felhasználói számára jelzi, hogy mély ismeretekkel rendelkezel a témában. (Vagy jól használod a ChatGPT-t)

Előny, hogy láthatod, kiket érdekelnek a hozzájárulásaid. A Linkedin révén könnyen kapcsolatba is léphetsz velük.
S lehetnek ők új ügyfelek is, akár.

SSI

Fordíts rendszeresen egy kis időt arra, hogy hozzájárulj ezekhez a cikkekhez, és gyorsan növekedni fog a tekintélyed és láthatóságod. És még az SSI-od is növekedhet.

Az SSI az a Social Selling Index, ami (m)ér is, meg nem is. Nem érdemes erre fókuszálni, hanem tennünk kell a dolgunk, s ha ez a szám nő, akkor a Linkedin jobban szeret, ha csökken, akkor többet kell dolgozni rajta.

Itt írtam az SSI-ról.

#LinkedinByTamas
#LinkedinTips
#Linkedin
#SSI
#AI

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://linkedin.blog.hu/api/trackback/id/tr7818299315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása