Linkedin Blog a Szakmai, Üzleti Közösségi Médiáról - magyarul | Bánki Tamástól

Tartalmat a Naptárba!

2014/08/31. - írta: Bánki Tamás | DrLinkedin.hu

Az előző blog bejegyzésemben a Tartalmi Naptárról volt szó, azaz arról, hogy az kell.

tartalom-a-kiraly.png

Tartalom a Király!

Most pedig jönnek a tartalmak.

A Szöveg, a Kép és a Videó. Ami lehet Curated vagy Created, azaz Szerzett és Alkotott.

Szerzett tartalom lehet a szakmai cikk. Egy szakember blog bejegyzése, egy gyárról egy kép egy jó infografika, egy olyan videó, vagy videó csatorna, amit valamely ismert szakértő készít.

content.pngÉn például leginkább a Linkedinen olvasok, vagy hírlvelekből, alertekből (beállított jelzők, mikkel tartalmakra, emberekre lehet szűrni) találom a fontos, megosztandó híreket, írásokat, a Pinteresten szoktam infografikákat találni, videóból Johnny Campbelltől tanulok folyamatosan.

Ahogy a Linkedin egyik kiadványa írta, a HP 2014 májusában 42%-nyi szerzett tartalmat használt.

Az alkotott / gyártott digitális médiumok közül blogot itt írok magyarul, valamint a Linkedinen angolul. Képeket én a Paint.NET-tel készítek, vagy a weben keresek, vagy az Infogr.am-mal mindig friss gyűjtésű adatokból készítek infografikát, melynek tartalmát egy-egy blogbejegyzésben teszem közzé. Videót ritkábban készítek, elsősorban 0:40 és 1:30 közötti ideig tartó oktató videók ezek, de ahogy fent is lehet látni, Johnny videója egy hír videó, hetente 6 hírrel jön. Ezen kívül webináriumokat is közzé tesznek, kb. 2 hetente 3-at.

______________________________________________________________________

BIO:

Banki-Tamas-DrLinkedin-60x60.jpgBánki Tamás független Linkedin Szakértő 2007 óta tagja a világ legnagyobb szakmai / üzleti közösségi oldalának. 2011 óta segíti a hazai üzleti közösséget a Linkedin hatékony használatában, mára több, mint 1700 üzletembernek, szakembernek segített Magyarországon és több más országban.

Ha kérdése van a Linkedinnel kapcsolatban, itt teheti fel: tamas@drlinkedin.hu

Tamás a Linkedinen itt érhető el: linkd.in/TamasBanki

Skype elérhetősége: DrLinkedin

Telefonszáma pedig +36 70 932 8054

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://linkedin.blog.hu/api/trackback/id/tr796651449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása